Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Шпак, Н. А.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2015-09-22T12:38:53Z | |
dc.date.accessioned | 2016-07-17T19:52:09Z | |
dc.date.available | 2015-09-22T12:38:53Z | |
dc.date.available | 2016-07-17T19:52:09Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.identifier.uri | ||
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/10774 | |
dc.description | Шпак, Н. А. Підвищення рівня споживання продуктів харчування як чинник активізації розвитку вітчизняного агропромислового комплексу / Н. А. Шпак // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки. – 2013. – № 4 (70). – C. 310-314. | en_US |
dc.description.abstract | Проведено аналіз споживання основних продуктів харчування населенням Полтавської області порівняно з нормативами та загалом по Україні. З’ясовано причини різниці у споживанні сільськими мешканцями і мешканцями великих міст, внаслідок різниці грошових доходів. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів: ЧНТУ | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Економічні науки; № 4 (70) | |
dc.subject | споживання | en_US |
dc.subject | доходи | en_US |
dc.subject | продукти харчування | en_US |
dc.subject | сільська місцевість | en_US |
dc.subject | міські поселення | en_US |
dc.title | Підвищення рівня споживання продуктів харчування як чинник активізації розвитку вітчизняного агропромислового комплексу | en_US |
dc.type | Article | en_US |