ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Подковко, О. А.
dc.contributor.author Поліщук, Г. Є.
dc.contributor.author Гурєєва, В. С.
dc.date.accessioned 2016-09-12T12:22:33Z
dc.date.available 2016-09-12T12:22:33Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/11133
dc.description Подковко, О. А. Наукове обґрунтування складу солодковершкової масляної пасти / О. А. Подковко, Г. Є. Поліщук, В. С. Гурєєва // Технічні науки та технології. – 2016. – № 2 (4). - С. 212-216. en_US
dc.description.abstract Розроблено склад солодковершкової масляної пасти з масовою часткою жиру 42 % без наповнювачів. Науково обґрунтовано композицію жиророзчинних поверхнево-активних речовин, що складається з емульгаторів марок «Естер-А» та полігліцерол полірицинолеат 03 у кількостях 0,6 та 0,4 % відповідно. Обране співвідношення емульгаторів сприяє ефективному диспергуванню плазми, формуванню високої термостійкості та здатності структури масляної пасти утримувати вільний рідкий жир під час зберігання. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів: ЧНТУ en_US
dc.relation.ispartofseries Технічні науки та технології;№2(4)
dc.subject масляна паста en_US
dc.subject жиророзчинні емульгатори en_US
dc.title Наукове обґрунтування складу солодковершкової масляної пасти en_US
dc.type Article en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу