Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Подковко, О. А. | |
dc.contributor.author | Поліщук, Г. Є. | |
dc.contributor.author | Гурєєва, В. С. | |
dc.date.accessioned | 2016-09-12T12:22:33Z | |
dc.date.available | 2016-09-12T12:22:33Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/11133 | |
dc.description | Подковко, О. А. Наукове обґрунтування складу солодковершкової масляної пасти / О. А. Подковко, Г. Є. Поліщук, В. С. Гурєєва // Технічні науки та технології. – 2016. – № 2 (4). - С. 212-216. | en_US |
dc.description.abstract | Розроблено склад солодковершкової масляної пасти з масовою часткою жиру 42 % без наповнювачів. Науково обґрунтовано композицію жиророзчинних поверхнево-активних речовин, що складається з емульгаторів марок «Естер-А» та полігліцерол полірицинолеат 03 у кількостях 0,6 та 0,4 % відповідно. Обране співвідношення емульгаторів сприяє ефективному диспергуванню плазми, формуванню високої термостійкості та здатності структури масляної пасти утримувати вільний рідкий жир під час зберігання. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів: ЧНТУ | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Технічні науки та технології;№2(4) | |
dc.subject | масляна паста | en_US |
dc.subject | жиророзчинні емульгатори | en_US |
dc.title | Наукове обґрунтування складу солодковершкової масляної пасти | en_US |
dc.type | Article | en_US |