IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Фізика. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 – харчові технології

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Наумчик, П. І.
dc.date.accessioned 2016-12-15T10:08:21Z
dc.date.available 2016-12-15T10:08:21Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/11932
dc.description Фізика : метод. вказ. до виконання лаб. робіт для студентів спеціальності 181 – Харчові технології / уклад.: П. І. Наумчик – Чернігів : ЧНТУ, 2016. – 90 с. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів: ЧНТУ en_US
dc.subject фізика en_US
dc.title Фізика. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 – харчові технології en_US
dc.type Learning Object en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу