dc.contributor.author |
Пшенична, Т. М.
|
|
dc.contributor.author |
Кирилюк, Ю. В.
|
|
dc.date.accessioned |
2017-01-13T10:03:10Z |
|
dc.date.available |
2017-01-13T10:03:10Z |
|
dc.date.issued |
2015 |
|
dc.identifier.citation |
якість, управління якістю продукції, безпечність харчових продуктів |
en_US |
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/12233 |
|
dc.description |
Пшенична, Т. М. Проблеми якості і безпечності харчових продуктів в контексті забезпечення імплементації економічної частини угоди про асоціацію України з ЄС / Т. М. Пшенична, Ю. В. Кирилюк // Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Серія : Економіка і менеджмент. – 2015. – Вип. 11. – С. 146-149. |
en_US |
dc.description.abstract |
У статті розглядаються питання регулювання безпеки харчових продуктів. Виявлені ключові завдання управління якістю харчових продуктів та запропоновані шляхи удосконалення напрямків виробництва продуктів харчування в умовах імплементації економічної частини Угоди про асоціацію України з ЄС. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Одеса |
en_US |
dc.relation.ispartofseries |
Економіка і менеджмент;Випуск 11 |
|
dc.title |
Проблеми якості і безпечності харчових продуктів в контексті забезпечення імплементації економічної частини угоди про асоціацію України з ЄС |
en_US |
dc.type |
Article |
en_US |