IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Проблеми якості і безпечності харчових продуктів в контексті забезпечення імплементації економічної частини угоди про асоціацію України з ЄС

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Пшенична, Т. М.
dc.contributor.author Кирилюк, Ю. В.
dc.date.accessioned 2017-01-13T10:03:10Z
dc.date.available 2017-01-13T10:03:10Z
dc.date.issued 2015
dc.identifier.citation якість, управління якістю продукції, безпечність харчових продуктів en_US
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/12233
dc.description Пшенична, Т. М. Проблеми якості і безпечності харчових продуктів в контексті забезпечення імплементації економічної частини угоди про асоціацію України з ЄС / Т. М. Пшенична, Ю. В. Кирилюк // Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Серія : Економіка і менеджмент. – 2015. – Вип. 11. – С. 146-149. en_US
dc.description.abstract У статті розглядаються питання регулювання безпеки харчових продуктів. Виявлені ключові завдання управління якістю харчових продуктів та запропоновані шляхи удосконалення напрямків виробництва продуктів харчування в умовах імплементації економічної частини Угоди про асоціацію України з ЄС. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеса en_US
dc.relation.ispartofseries Економіка і менеджмент;Випуск 11
dc.title Проблеми якості і безпечності харчових продуктів в контексті забезпечення імплементації економічної частини угоди про асоціацію України з ЄС en_US
dc.type Article en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу