Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Пшенична, Т. М. | |
dc.contributor.author | Кирилюк, Ю. В. | |
dc.date.accessioned | 2017-01-13T10:03:10Z | |
dc.date.available | 2017-01-13T10:03:10Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.citation | якість, управління якістю продукції, безпечність харчових продуктів | en_US |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/12233 | |
dc.description | Пшенична, Т. М. Проблеми якості і безпечності харчових продуктів в контексті забезпечення імплементації економічної частини угоди про асоціацію України з ЄС / Т. М. Пшенична, Ю. В. Кирилюк // Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Серія : Економіка і менеджмент. – 2015. – Вип. 11. – С. 146-149. | en_US |
dc.description.abstract | У статті розглядаються питання регулювання безпеки харчових продуктів. Виявлені ключові завдання управління якістю харчових продуктів та запропоновані шляхи удосконалення напрямків виробництва продуктів харчування в умовах імплементації економічної частини Угоди про асоціацію України з ЄС. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеса | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Економіка і менеджмент;Випуск 11 | |
dc.title | Проблеми якості і безпечності харчових продуктів в контексті забезпечення імплементації економічної частини угоди про асоціацію України з ЄС | en_US |
dc.type | Article | en_US |