IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Брендинг як компонента маркетингового менеджменту виноробної промисловості

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Газуда, М. В.
dc.date.accessioned 2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.accessioned 2017-07-07T18:10:45Z
dc.date.available 2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.available 2017-07-07T18:10:45Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/13987
dc.description Газуда, М. В. Брендинг як компонента маркетингового менеджменту виноробної промисловості / М. В. Газуда // Проблеми і перспективи економіки та управління. – 2016. – № 1 (5). – C. 94-98. en_US
dc.description.abstract Розглянуто окремі підходи до забезпечення брендингу як вагомої складової маркетингового менеджменту у різних сферах і видах економічної діяльності і зокрема виноробній промисловості. Окреслено необхідність розроблення брендингової стратегії з метою успішного завоювання споживчого ринку й ефективного функціонування суб’єктів господарювання в ринкових умовах. Актуальності набуває управлінська складова брендингового процесу, ефективне формування якої дає можливість забезпечення результативності досліджуваного процесу. Наголошено на важливості поєднання трьох складових, зокрема маркетингової, менеджменту й інституційної, що в результаті забезпечить синергічний ефект у сфері брендингу. Обґрунтовано необхідність державної підтримки виноробної промисловості, передусім через законодавче забезпечення функціонування суб’єктів господарювання у сфері виноробства з наданням спеціальних преференцій з метою успішної їх діяльності. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів: ЧНТУ en_US
dc.relation.ispartofseries Проблеми і перспективи економіки та управління; № 1 (5)
dc.subject брендинг en_US
dc.subject маркетинговий менеджмент en_US
dc.subject брендингова стратегія en_US
dc.subject споживчий ринок en_US
dc.subject виноробна промисловість en_US
dc.subject державна підтримка en_US
dc.subject спеціальні преференції en_US
dc.subject branding en_US
dc.subject marketing management en_US
dc.subject branding strategy en_US
dc.subject consumer market en_US
dc.subject wine industry en_US
dc.subject government support en_US
dc.subject special preferences en_US
dc.subject брендинг en_US
dc.subject маркетинговый менеджмент en_US
dc.subject брендинговое стратегия en_US
dc.subject потребительский рынок en_US
dc.subject винодельческая промышленность en_US
dc.subject государственная поддержка en_US
dc.subject специальные преференции en_US
dc.title Брендинг як компонента маркетингового менеджменту виноробної промисловості en_US
dc.title.alternative Branding as a component of marketing management in the wine industry en_US
dc.title.alternative Брэндинг как компонента маркетингового менеджмента винодельческой промышленности en_US
dc.type Article en_US
dc.description.abstractalt1 This article explores some approaches to branding as an important component of marketing management in different sectors and economic activities, and particularly in the wine industry. There is outlined the need to develop branding strategies for the successful conquest of the consumer market and the effective functioning of entities in market conditions. The management component of the branding process is getting actual, effective formation of which makes it possible to ensure the effectiveness of the studied process. The emphasis is put on the importance of the combination of three components, including marketing, management and institutional component , that provide a synergistic effect in branding. The necessity of state support for the wine industry is highlighted , primarily through legal entities functioning in winemaking for the provision of special preferences for the successful activities of enterprises. en_US
dc.description.abstractalt2 Рассмотрены отдельные подходы к обеспечению брендинга как весомой составляющей маркетингового менеджмента в различных сферах и видах экономической деятельности и в частности винодельческой промышленности. Определены необходимость разработки брендинговой стратегии для успешного завоевания потребительского рынка и эффективного функционирования субъектов хозяйствования в рыночных условиях. Актуальность приобретает управленческая составляющая брендингового процесса, эффективное формирование которой дает возможность обеспечения результативности исследуемого процесса. Подчеркнута важность сочетания трех составляющих, в частности маркетинговой, менеджмента и институциональной, что в результате обеспечит синергический эффект в сфере брендинга. Обоснована необходимость государственной поддержки винодельческой промышленности, прежде всего через законодательное обеспечение функционирования субъектов хозяйствования в сфере виноделия с предоставлением специальных преференций с целью успешной их деятельности. en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу