ISSN 2415-363X

Перегляд №3(7) за темою "food industry"

Сортувати за: Впорядкувати за: Результатів на сторінці:

  • Дерій, Ж. В.; Завгородня, Н. В. (Чернігів: ЧНТУ, 2016)
    Завдяки сформованому SWOT-аналізу визначено сутність стратегічних орієнтирів розвитку інноваційної діяльності харчової промисловості України, розглянуто переваги та недоліки складових ресурсного потенціалу харчової ...
  • Журба, І. О. (Чернігів: ЧНТУ, 2016)
    Досліджено умови виникнення поняття «інноваційне харчове підприємство». Наведено міркування щодо проблеми стабільного розвитку харчової промисловості в регіоні. Доведено, що основним суб'єктом, здатним забезпечити сприятливі ...