ISSN 2415-363X

Перегляд №3(7) за темою "innovation"

Сортувати за: Впорядкувати за: Результатів на сторінці:

  • Дерій, Ж. В.; Завгородня, Н. В. (Чернігів: ЧНТУ, 2016)
    Завдяки сформованому SWOT-аналізу визначено сутність стратегічних орієнтирів розвитку інноваційної діяльності харчової промисловості України, розглянуто переваги та недоліки складових ресурсного потенціалу харчової ...
  • Рожкова, Л. В. (Чернігів: ЧНТУ, 2016)
    Розглянуто стан транспортної системи України, наявні можливості для її подальшого розвитку. Виділено аспекти реалізації державної політики у сфері транспорту, які стосуються інноваційної діяльності. Досліджено досвід США ...
  • Гаращук, О. В.; Куценко, В. І. (Чернігів: ЧНТУ, 2016)
    У контексті розвитку продуктивних сил України в умовах становлення інформаційного суспільства сформульовано основні чинники, що сприяють сталому розвитку у першу чергу головної продуктивної сили – людини. Розкриваються ...
  • Кичко, І. І. (Чернігів: ЧНТУ, 2016)
    Розглянуто необхідність прискорення науково-технічного прогресу завдяки реалізації моделі венчурного інвестування. Проаналізовано переваги та недоліки використання в Україні різних моделей венчурного інвестування. Обґрунтовано, ...
  • Журба, І. О. (Чернігів: ЧНТУ, 2016)
    Досліджено умови виникнення поняття «інноваційне харчове підприємство». Наведено міркування щодо проблеми стабільного розвитку харчової промисловості в регіоні. Доведено, що основним суб'єктом, здатним забезпечити сприятливі ...