dc.contributor.author |
Дерій, Ж. В.
|
|
dc.contributor.author |
Завгородня, Н. В.
|
|
dc.date.accessioned |
2015-09-22T12:38:53Z |
|
dc.date.accessioned |
2017-07-07T20:00:25Z |
|
dc.date.available |
2015-09-22T12:38:53Z |
|
dc.date.available |
2017-07-07T20:00:25Z |
|
dc.date.issued |
2016 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/14063 |
|
dc.description |
Дерій, Ж. В. SWOT-аналіз інноваційного розвитку харчової промисловості / Ж. В. Дерій, Н. В. Завгородня // Проблеми і перспективи економіки та управління. – 2016. – № 3 (7). – C. 72-78. |
en_US |
dc.description.abstract |
Завдяки сформованому SWOT-аналізу визначено сутність стратегічних орієнтирів розвитку інноваційної діяльності харчової промисловості України, розглянуто переваги та недоліки складових ресурсного потенціалу харчової промисловості, визначено сильні і слабкі сторони, можливості та загрози інноваційного розвитку харчової промисловості України в умовах формування сталого розвитку економіки держави. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів: ЧНТУ |
en_US |
dc.relation.ispartofseries |
Проблеми і перспективи економіки та управління; № 3 (7) |
|
dc.subject |
харчова промисловість |
en_US |
dc.subject |
інновації |
en_US |
dc.subject |
інноваційний розвиток |
en_US |
dc.subject |
виробництво |
en_US |
dc.subject |
SWOT-аналіз |
en_US |
dc.subject |
конкурентоспроможність |
en_US |
dc.subject |
сталий розвиток |
en_US |
dc.subject |
food industry |
en_US |
dc.subject |
innovation |
en_US |
dc.subject |
innovative development |
en_US |
dc.subject |
production |
en_US |
dc.subject |
SWOT-analysis |
en_US |
dc.subject |
competitiveness |
en_US |
dc.subject |
sustainable development |
en_US |
dc.subject |
пищевая промышленность |
en_US |
dc.subject |
инновации |
en_US |
dc.subject |
инновационное развитие |
en_US |
dc.subject |
производство |
en_US |
dc.subject |
SWOT-анализ |
en_US |
dc.subject |
конкурентоспособность |
en_US |
dc.subject |
устойчивое развитие |
en_US |
dc.title |
SWOT-аналіз інноваційного розвитку харчової промисловості |
en_US |
dc.title.alternative |
SWOT-analysis of innovative development of food industry |
en_US |
dc.title.alternative |
SWOT-анализ инновационного развития пищевой промышленности |
en_US |
dc.type |
Article |
en_US |
dc.description.abstractalt1 |
The article owing to SWOT-analysis of the essence of strategic guidelines of innovation in the food industry of Ukraine, considered the advantages and disadvantages components of the resource potential of the food industry, identified strengths, weaknesses, opportunities and threats of innovative development of Ukraine's food industry in terms of sustainable economic development of the state. |
en_US |
dc.description.abstractalt2 |
Через сформированный SWOT-анализ определена сущность стратегических ориентиров развития инновационной деятельности пищевой промышленности Украины, рассмотрены преимущества и недостатки составляющих ресурсного потенциала пищевой промышленности, определены сильные и слабые стороны, возможности и угрозы инновационного развития пищевой промышленности Украины в условиях формирования устойчивого развития экономики государства. |
en_US |