ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Дерій, Ж. В.
dc.contributor.author Завгородня, Н. В.
dc.date.accessioned 2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.accessioned 2017-07-07T20:00:25Z
dc.date.available 2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.available 2017-07-07T20:00:25Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/14063
dc.description Дерій, Ж. В. SWOT-аналіз інноваційного розвитку харчової промисловості / Ж. В. Дерій, Н. В. Завгородня // Проблеми і перспективи економіки та управління. – 2016. – № 3 (7). – C. 72-78. en_US
dc.description.abstract Завдяки сформованому SWOT-аналізу визначено сутність стратегічних орієнтирів розвитку інноваційної діяльності харчової промисловості України, розглянуто переваги та недоліки складових ресурсного потенціалу харчової промисловості, визначено сильні і слабкі сторони, можливості та загрози інноваційного розвитку харчової промисловості України в умовах формування сталого розвитку економіки держави. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів: ЧНТУ en_US
dc.relation.ispartofseries Проблеми і перспективи економіки та управління; № 3 (7)
dc.subject харчова промисловість en_US
dc.subject інновації en_US
dc.subject інноваційний розвиток en_US
dc.subject виробництво en_US
dc.subject SWOT-аналіз en_US
dc.subject конкурентоспроможність en_US
dc.subject сталий розвиток en_US
dc.subject food industry en_US
dc.subject innovation en_US
dc.subject innovative development en_US
dc.subject production en_US
dc.subject SWOT-analysis en_US
dc.subject competitiveness en_US
dc.subject sustainable development en_US
dc.subject пищевая промышленность en_US
dc.subject инновации en_US
dc.subject инновационное развитие en_US
dc.subject производство en_US
dc.subject SWOT-анализ en_US
dc.subject конкурентоспособность en_US
dc.subject устойчивое развитие en_US
dc.title SWOT-аналіз інноваційного розвитку харчової промисловості en_US
dc.title.alternative SWOT-analysis of innovative development of food industry en_US
dc.title.alternative SWOT-анализ инновационного развития пищевой промышленности en_US
dc.type Article en_US
dc.description.abstractalt1 The article owing to SWOT-analysis of the essence of strategic guidelines of innovation in the food industry of Ukraine, considered the advantages and disadvantages components of the resource potential of the food industry, identified strengths, weaknesses, opportunities and threats of innovative development of Ukraine's food industry in terms of sustainable economic development of the state. en_US
dc.description.abstractalt2 Через сформированный SWOT-анализ определена сущность стратегических ориентиров развития инновационной деятельности пищевой промышленности Украины, рассмотрены преимущества и недостатки составляющих ресурсного потенциала пищевой промышленности, определены сильные и слабые стороны, возможности и угрозы инновационного развития пищевой промышленности Украины в условиях формирования устойчивого развития экономики государства. en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу