dc.contributor.author |
Корольов, О. О.
|
|
dc.date.accessioned |
2017-09-07T13:29:08Z |
|
dc.date.available |
2017-09-07T13:29:08Z |
|
dc.date.issued |
2017 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/14923 |
|
dc.description |
Матеріалознавство : метод. рекомендації до виконання лаб. робіт для студентів для студентів усіх форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» Ч. 1 / укл. О. О. Корольов. – Чернігів : ЧНТУ, 2017. – 44 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
Метою лабораторних робіт є закріплення теоретичних знань, набутих студентами на лекціях та у процесі самостійної підготовки, а також вивчення нормативно-технічної документації на основні види сировини та конструкційних матеріалів для обладнання харчової індустрії. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : ЧНТУ |
en_US |
dc.title |
Матеріалознавство : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для студентів усіх форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» Ч. 1 |
en_US |
dc.type |
Learning Object |
en_US |