IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Матеріалознавство : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для студентів усіх форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» Ч. 2

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Корольов, О. О.
dc.date.accessioned 2017-09-08T06:38:21Z
dc.date.available 2017-09-08T06:38:21Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/14924
dc.description Матеріалознавство : метод. рекомендації до виконання лаб. робіт для студентів для студентів усіх форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» Ч. 2 / укл. О. О. Корольов. – Чернігів : ЧНТУ, 2017. – 51 с. en_US
dc.description.abstract Метою лабораторних робіт є закріплення теоретичних знань, набутих студентами на лекціях та у процесі самостійної підготовки, а також вивчення нормативно-технічної документації на основні види сировини та конструкційних матеріалів для обладнання харчової індустрії. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : ЧНТУ en_US
dc.title Матеріалознавство : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для студентів усіх форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» Ч. 2 en_US
dc.type Learning Object en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу