IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Основи виробництва продуктів оздоровчого призначення : метод. вказ. до виконання лаб. робіт для студентів галузі знань – 18 "Виробництво та технології", спеціальність – 181 "Харчові технології"

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Челябієва, В. М.
dc.contributor.author Сиза, О. І.
dc.contributor.author Савченко, О. М.
dc.date.accessioned 2017-10-20T09:00:11Z
dc.date.available 2017-10-20T09:00:11Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/15207
dc.description Основи виробництва продуктів оздоровчого призначення : мет. вказ. до виконання лаб. робіт для студентів галузі знань – 18 "Виробництво та технології", спеціальність – 181 "Харчові технології" / укл. : В. М. Челябієва, О. І. Сиза, О. М. Савченко. – Чернігів : ЧНТУ, 2017. – 32 с. en_US
dc.description.abstract Лабораторні роботи здебільшого мають характер дослідницького пошуку, аналізу та підтвердження теоретичних положень з курсу "Основи виробництва продуктів оздоровчого призначення". Лабораторні завдання спрямовані на розвиток у майбутніх фахівців нахилів до творчого розв’язання виробничих завдань на підприємствах галузі, а також формування умінь і навичок застосування дослідницьких методів у різноманітній науковій тематиці. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : ЧНТУ en_US
dc.title Основи виробництва продуктів оздоровчого призначення : метод. вказ. до виконання лаб. робіт для студентів галузі знань – 18 "Виробництво та технології", спеціальність – 181 "Харчові технології" en_US
dc.type Learning Object en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record