dc.contributor.author |
Челябієва, В. М.
|
|
dc.contributor.author |
Сиза, О. І.
|
|
dc.contributor.author |
Савченко, О. М.
|
|
dc.date.accessioned |
2017-10-20T09:00:11Z |
|
dc.date.available |
2017-10-20T09:00:11Z |
|
dc.date.issued |
2017 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/15207 |
|
dc.description |
Основи виробництва продуктів оздоровчого призначення : мет. вказ. до виконання лаб. робіт для студентів галузі знань – 18 "Виробництво та технології", спеціальність – 181 "Харчові технології" / укл. : В. М. Челябієва, О. І. Сиза, О. М. Савченко. – Чернігів : ЧНТУ, 2017. – 32 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
Лабораторні роботи здебільшого мають характер дослідницького пошуку, аналізу та підтвердження теоретичних положень з курсу "Основи виробництва продуктів оздоровчого призначення". Лабораторні завдання спрямовані на розвиток у майбутніх фахівців нахилів до творчого розв’язання виробничих завдань на підприємствах галузі, а також формування умінь і навичок застосування дослідницьких методів у різноманітній науковій тематиці. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : ЧНТУ |
en_US |
dc.title |
Основи виробництва продуктів оздоровчого призначення : метод. вказ. до виконання лаб. робіт для студентів галузі знань – 18 "Виробництво та технології", спеціальність – 181 "Харчові технології" |
en_US |
dc.type |
Learning Object |
en_US |