Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Челябієва, В. М.![]() |
|
dc.contributor.author | Сиза, О. І.![]() |
|
dc.contributor.author | Савченко, О. М.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2017-10-20T09:00:11Z | |
dc.date.available | 2017-10-20T09:00:11Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/15207 | |
dc.description | Основи виробництва продуктів оздоровчого призначення : мет. вказ. до виконання лаб. робіт для студентів галузі знань – 18 "Виробництво та технології", спеціальність – 181 "Харчові технології" / укл. : В. М. Челябієва, О. І. Сиза, О. М. Савченко. – Чернігів : ЧНТУ, 2017. – 32 с. | en_US |
dc.description.abstract | Лабораторні роботи здебільшого мають характер дослідницького пошуку, аналізу та підтвердження теоретичних положень з курсу "Основи виробництва продуктів оздоровчого призначення". Лабораторні завдання спрямовані на розвиток у майбутніх фахівців нахилів до творчого розв’язання виробничих завдань на підприємствах галузі, а також формування умінь і навичок застосування дослідницьких методів у різноманітній науковій тематиці. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.title | Основи виробництва продуктів оздоровчого призначення : метод. вказ. до виконання лаб. робіт для студентів галузі знань – 18 "Виробництво та технології", спеціальність – 181 "Харчові технології" | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |