Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Гуменюк, О. Л.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2017-11-17T07:47:10Z | |
dc.date.available | 2017-11-17T07:47:10Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/15396 | |
dc.description | Загальні технології харчових виробництв. Переробка м’яса. Переробка овочів і фруктів. Виробництво вина : метод. вказівки до виконання лаб. робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" / укл. О. Л. Гуменюк. – Чернігів : ЧНТУ, 2017. – 159 с. | en_US |
dc.description.abstract | Метою виконання курсу лабораторних робіт є ознайомлення з технологічними схемами первинної переробки сировини тваринного та рослинного походження, з методами аналізу якості готової продукції; засвоєння основних технологічних процесів первинної переробки сировини харчової промисловості; проведення необхідних розрахунків. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.title | Загальні технології харчових виробництв. Переробка м’яса. Переробка овочів і фруктів. Виробництво вина : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |