Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Бараненкова, Н. А. | |
dc.date.accessioned | 2018-04-06T08:48:33Z | |
dc.date.available | 2018-04-06T08:48:33Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/16114 | |
dc.description | Англійська мова : метод. вказівки до практ. занять та самост. роботи студентів І курсу денної форми навчання напряму підгот. 181 "Харчові технології / уклад. Н. А. Бараненкова. – Чернігів, ЧНТУ, 2018. – 33 с. | en_US |
dc.description.abstract | Головна мета вказівок – розвиток вмінь розуміння й аналізу текстів професійного спрямування, накопичення словникового запасу, формування у студентів лінгвістичної та фахової компетентності. | en_US |
dc.language.iso | en | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.title | Англійська мова : методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи студентів І курсу денної форми навчання напряму підготовки 181 "Харчові технології" | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |