IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі : методичні рекомендації до курсового проекту для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» очної та заочної форми навчання

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Корольов, О. О.
dc.date.accessioned 2018-09-24T06:58:19Z
dc.date.available 2018-09-24T06:58:19Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/16938
dc.description Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі : метод. рекомендації до курс. проекту для студентів спец. 181 «Харчові технології» очної та заочної форми навчання / уклад. О. О. Корольов. – Чернігів : ЧНТУ, 2018. - 58 с. en_US
dc.description.abstract Курсовий проект – самостійна робота студента, основною метою і змістом якої є розвиток умінь і навичок шляхом рішення конструкторських або (та) технологічних завдань, проведення інженерних розрахунків, складання техніко-економічного обгрунтування рішень, що приймаються, оформлення графічної частини проекту, а також підготовка студентів до творчого рішення конкретних завдань проектування (конструкцій, технології і т. п.) з використанням засобів обчислювальної техніки. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : ЧНТУ en_US
dc.title Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі : методичні рекомендації до курсового проекту для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» очної та заочної форми навчання en_US
dc.type Learning Object en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу