Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Корольов, О. О. | |
dc.date.accessioned | 2018-09-24T06:58:19Z | |
dc.date.available | 2018-09-24T06:58:19Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/16938 | |
dc.description | Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі : метод. рекомендації до курс. проекту для студентів спец. 181 «Харчові технології» очної та заочної форми навчання / уклад. О. О. Корольов. – Чернігів : ЧНТУ, 2018. - 58 с. | en_US |
dc.description.abstract | Курсовий проект – самостійна робота студента, основною метою і змістом якої є розвиток умінь і навичок шляхом рішення конструкторських або (та) технологічних завдань, проведення інженерних розрахунків, складання техніко-економічного обгрунтування рішень, що приймаються, оформлення графічної частини проекту, а також підготовка студентів до творчого рішення конкретних завдань проектування (конструкцій, технології і т. п.) з використанням засобів обчислювальної техніки. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.title | Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі : методичні рекомендації до курсового проекту для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» очної та заочної форми навчання | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |