IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Харчова хімія : тексти лекцій для студентів напряму підготовки 181 "Харчові технології". Частина 1

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Гуменюк, О. Л.
dc.date.accessioned 2018-10-10T12:54:39Z
dc.date.available 2018-10-10T12:54:39Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/16995
dc.description Харчова хімія : тексти лекцій для студентів напряму підготовки 181 "Харчові технології" / уклад. О. Л. Гуменюк. – Ч. 1. - Чернігів : ЧНТУ, 2018. – 129 с. en_US
dc.description.abstract Видання містить цикл лекцій з предмету «Харчова хімія», в якому вивчається хімічний склад харчових систем (сировини, готових продуктів) та їх перетворення в ході технологічного процесу під впливом різних факторів (фізичних, хімічних, біохімічних). en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : ЧНТУ en_US
dc.title Харчова хімія : тексти лекцій для студентів напряму підготовки 181 "Харчові технології". Частина 1 en_US
dc.type Learning Object en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу