Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Гуменюк, О. Л. | |
dc.date.accessioned | 2018-10-10T13:04:21Z | |
dc.date.available | 2018-10-10T13:04:21Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/16996 | |
dc.description | Харчова хімія : тексти лекцій для студентів напряму підготовки 181 "Харчові технології" / уклад. О. Л. Гуменюк. – Ч. 2. - Чернігів : ЧНТУ, 2018. – 155 с. | en_US |
dc.description.abstract | Видання містить цикл лекцій з предмету «Харчова хімія», в якому вивчається хімічний склад їжі і властивості її складових частин, що визначають поживну цінність харчових продуктів. Крім того, розглядаються хімічні перетворення, яких зазнають компоненти харчових продуктів на своєму шляху «від ферми до столу» в результаті процесу переробки та зберігання. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.title | Харчова хімія : тексти лекцій для студентів напряму підготовки 181 "Харчові технології". Частина 2 | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |