Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Гуменюк, О. Л. | |
dc.date.accessioned | 2018-10-11T10:04:03Z | |
dc.date.available | 2018-10-11T10:04:03Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/16997 | |
dc.description | Технологія харчових виробництв. Переробка м’яса. Переробка овочів і фруктів. Виробництво вина : тексти лекцій для студентів спеціальності 181 "Харчові технології". Ч.1 / уклад. О. Л. Гуменюк. – Чернігів : ЧНТУ, 2018. – 138 с. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.title | Технологія харчових виробництв. Переробка м’яса. Переробка овочів і фруктів. Виробництво вина : тексти лекцій для студентів спеціальності 181 "Харчові технології". Частина 1. | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |