IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Харчові добавки : методичні вказівки до практичних робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології"

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Гуменюк, О. Л.
dc.date.accessioned 2019-04-09T11:57:47Z
dc.date.available 2019-04-09T11:57:47Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/17352
dc.description Харчові добавки : метод. вказівки до практ. робіт для студентів спец. 181 "Харчові технології" / уклад. О. Л. Гуменюк. – Чернігів : ЧНТУ, 2019. – 85 с. en_US
dc.description.abstract Матеріал, викладений в методичних вказівках до практичних робіт з дисципліни "Харчові добавки", покликаний допомогти студентам розібратися в складних питаннях теорії і практики харчових добавок, що використовуються в харчовій промисловості. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : ЧНТУ en_US
dc.title Харчові добавки : методичні вказівки до практичних робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" en_US
dc.type Learning Object en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу