Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Гуменюк, О. Л. | |
dc.date.accessioned | 2019-04-09T11:57:47Z | |
dc.date.available | 2019-04-09T11:57:47Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/17352 | |
dc.description | Харчові добавки : метод. вказівки до практ. робіт для студентів спец. 181 "Харчові технології" / уклад. О. Л. Гуменюк. – Чернігів : ЧНТУ, 2019. – 85 с. | en_US |
dc.description.abstract | Матеріал, викладений в методичних вказівках до практичних робіт з дисципліни "Харчові добавки", покликаний допомогти студентам розібратися в складних питаннях теорії і практики харчових добавок, що використовуються в харчовій промисловості. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.title | Харчові добавки : методичні вказівки до практичних робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |