IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Інноваційні технології та управління якістю харчових виробництв : методичні рекомендації до виконання курсового проекту для здобувачів освітнього ступеня «магістр» спеціальності 181 «Харчові технології»

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Замай, Ж. В.
dc.date.accessioned 2020-01-16T08:06:23Z
dc.date.available 2020-01-16T08:06:23Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/18587
dc.description Інноваційні технології та управління якістю харчових виробництв : метод. рекомендації до виконання курс. проекту для здобувачів освіт. ступеня «магістр» спец. 181 «Харчові технології» / уклад. Ж. В. Замай.– Чернігів : ЧНТУ, 2019. – 48 c. en_US
dc.description.abstract Метою курсового проекту є систематизація й закріплення знань здобувачів вищої освіти, одержаних під час вивчення дисциплін «Інноваційні технології та управління якістю харчових виробництв», «Проектування борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів з основами САПР», «Технологіяхарчових виробництв», «Інжиніринг харчових виробництв», «Технологічний контроль на борошняних, ондитерських та харчоконцентратних підприємствах» та підготовка їх до виконання магістерської роботи наукового чи професійного спрямування за спеціальністю 181 «Харчові технології» en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : ЧНТУ en_US
dc.title Інноваційні технології та управління якістю харчових виробництв : методичні рекомендації до виконання курсового проекту для здобувачів освітнього ступеня «магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» en_US
dc.type Learning Object en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу