Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Замай, Ж. В.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2020-01-16T08:06:23Z | |
dc.date.available | 2020-01-16T08:06:23Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/18587 | |
dc.description | Інноваційні технології та управління якістю харчових виробництв : метод. рекомендації до виконання курс. проекту для здобувачів освіт. ступеня «магістр» спец. 181 «Харчові технології» / уклад. Ж. В. Замай.– Чернігів : ЧНТУ, 2019. – 48 c. | en_US |
dc.description.abstract | Метою курсового проекту є систематизація й закріплення знань здобувачів вищої освіти, одержаних під час вивчення дисциплін «Інноваційні технології та управління якістю харчових виробництв», «Проектування борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів з основами САПР», «Технологіяхарчових виробництв», «Інжиніринг харчових виробництв», «Технологічний контроль на борошняних, ондитерських та харчоконцентратних підприємствах» та підготовка їх до виконання магістерської роботи наукового чи професійного спрямування за спеціальністю 181 «Харчові технології» | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.title | Інноваційні технології та управління якістю харчових виробництв : методичні рекомендації до виконання курсового проекту для здобувачів освітнього ступеня «магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |