Короткий опис(реферат):
Метою випускної кваліфікаційної роботи є оцінка
конкурентоспроможності підприємства кондитерської промисловості та
обґрунтування напрямів її підвищення в умовах посилення конкуренції.
Об’єктом дослідження є конкурентоспроможність підприємства в
сучасних умовах господарювання.
Предметом дослідження є методи оцінки конкурентоспроможності ПАТ
«ХБФ» та розробка шляхів її підвищення.
Суть розробки, основні результати:
Самойленко, А. І. Управління конкурентоспроможністю підприємства : магістерська робота : 073 Менеджмент / А. І. Самойленко ; керівник роботи Косач І. А. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра публічного управління та менеджменту організацій. – Чернігів, 2019. – 126 с.