IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Резерви підвищення конкурентоспроможності підприємства на регіональному ринку барних послуг на прикладі «Credo Rest Bar» м. Чернігів

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Довженко, Д. Є.
dc.date.accessioned 2020-02-20T09:28:07Z
dc.date.available 2020-02-20T09:28:07Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/19015
dc.description Довженко, Д. Є. Резерви підвищення конкурентоспроможності підприємства на регіональному ринку барних послуг на прикладі «Credo Rest Bar» м. Чернігів : магістерська робота : 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / Д. Є. Довженко ; керівник роботи Соломаха І. В. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра підприємництва і торгівлі. – Чернігів, 2019. – 78 с. en_US
dc.description.abstract Метою дипломної роботи є дослідження асортименту алкогольних напоїв, їх якості і організації діяльності за для удосконалення роботи бару «Credo Rest Bar» (ТОВ «ТМ КРЕДО») та підвищення його конкурентоспроможності в умовах ринкових відносин. Методи досліджень - структурно-логічний аналіз, статистичний аналіз, органолептичний метод, узагальнення, математично-статистичний аналіз, анкетування, експертне оцінювання, економіко-математичні методи. Розкриті теоретичні засади оцінювання конкурентоспроможності та якості барного обслуговування. Представлена оргaнізaційно-економічнa характеристика підприємства, структурa тa хaрaктеристикa aсортименту, оргaнізaція обслуговувaння споживaчів та анaліз чинників, що впливaють нa якість обслуговувaння у бaрі «Credo Rest Bar». Представлено результати дослідження конкурентоспроможності бaрних послуг м. Чернігів, розробкa тa обґрунтувaння плaну підвищення конкурентоспроможності бaру «Credo Rest Bar». en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.subject бар en_US
dc.subject барні послуги en_US
dc.subject конкурентоспроможність en_US
dc.subject коктейль en_US
dc.subject якість обслуговування en_US
dc.title Резерви підвищення конкурентоспроможності підприємства на регіональному ринку барних послуг на прикладі «Credo Rest Bar» м. Чернігів en_US
dc.type Thesis en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу