dc.contributor.author |
Замай, Ж. В.
|
|
dc.date.accessioned |
2020-04-03T07:28:54Z |
|
dc.date.available |
2020-04-03T07:28:54Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/19223 |
|
dc.description |
Комплексна переробка сировини у виробництві хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів : метод. вказівки до виконання контр. роботи для студентів спец. 181 "Харчові технології" / уклад. Ж. В. Замай. - Чернігів : НУЧП, 2020. – 10 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
Мета контрольної роботи – зміцнити, поглибити та узагальнити знання, набуті під час лекційних, лабораторних занять та самостійної роботи з літературою. Кожний варіант контрольної роботи містить два питання, зміст яких охоплює основні розділи дисципліни, причому одне питання стосується технологічних розрахунків, а друге- теоретичне. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : НУЧП |
en_US |
dc.title |
Комплексна переробка сировини у виробництві хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" |
en_US |
dc.type |
Learning Object |
en_US |