Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Замай, Ж. В.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2020-04-03T07:28:54Z | |
dc.date.available | 2020-04-03T07:28:54Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/19223 | |
dc.description | Комплексна переробка сировини у виробництві хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів : метод. вказівки до виконання контр. роботи для студентів спец. 181 "Харчові технології" / уклад. Ж. В. Замай. - Чернігів : НУЧП, 2020. – 10 с. | en_US |
dc.description.abstract | Мета контрольної роботи – зміцнити, поглибити та узагальнити знання, набуті під час лекційних, лабораторних занять та самостійної роботи з літературою. Кожний варіант контрольної роботи містить два питання, зміст яких охоплює основні розділи дисципліни, причому одне питання стосується технологічних розрахунків, а друге- теоретичне. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУЧП | en_US |
dc.title | Комплексна переробка сировини у виробництві хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |