IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Комплексна переробка сировини у виробництві хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для студентів спеціальності 181 "Харчові технології"

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Замай, Ж. В.
dc.date.accessioned 2020-04-03T07:28:54Z
dc.date.available 2020-04-03T07:28:54Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/19223
dc.description Комплексна переробка сировини у виробництві хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів : метод. вказівки до виконання контр. роботи для студентів спец. 181 "Харчові технології" / уклад. Ж. В. Замай. - Чернігів : НУЧП, 2020. – 10 с. en_US
dc.description.abstract Мета контрольної роботи – зміцнити, поглибити та узагальнити знання, набуті під час лекційних, лабораторних занять та самостійної роботи з літературою. Кожний варіант контрольної роботи містить два питання, зміст яких охоплює основні розділи дисципліни, причому одне питання стосується технологічних розрахунків, а друге- теоретичне. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : НУЧП en_US
dc.title Комплексна переробка сировини у виробництві хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" en_US
dc.type Learning Object en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу