IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Технологія молока та молочних продуктів : методичні вказівки до лабораторного курсу та самостійної роботи здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» заочної форм навчання

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Замай, Ж. В.
dc.date.accessioned 2020-04-03T12:31:47Z
dc.date.available 2020-04-03T12:31:47Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/19224
dc.description Технологія молока та молочних продуктів : метод. вказівки до лаб. курсу та самост. роботи здобувачів освіт. ступеня «бакалавр» спец. 181 «Харчові технології» освіт.-проф. програми «Харчові технології та інженерія» заоч. форм навчання / уклад. Ж. В. Замай.– Чернігів : НУЧП, 2020. – 42 c. en_US
dc.description.abstract Метою навчальної дисципліни «Технологія молока та молочних продуктів» є отримання знань, що необхідні для виробничо-технологічної, проектної і дослідницької діяльності в галузі технології молочних і молоковмісних продуктів. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів: НУЧП en_US
dc.title Технологія молока та молочних продуктів : методичні вказівки до лабораторного курсу та самостійної роботи здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» заочної форм навчання en_US
dc.type Learning Object en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record