dc.contributor.author |
Замай, Ж. В.
|
|
dc.date.accessioned |
2020-04-03T12:31:47Z |
|
dc.date.available |
2020-04-03T12:31:47Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/19224 |
|
dc.description |
Технологія молока та молочних продуктів : метод. вказівки до лаб. курсу та самост. роботи здобувачів освіт. ступеня «бакалавр» спец. 181 «Харчові технології» освіт.-проф. програми «Харчові технології та інженерія» заоч. форм навчання / уклад. Ж. В. Замай.– Чернігів : НУЧП, 2020. – 42 c. |
en_US |
dc.description.abstract |
Метою навчальної дисципліни «Технологія молока та молочних продуктів» є отримання знань, що необхідні для виробничо-технологічної, проектної і дослідницької діяльності в галузі технології молочних і молоковмісних продуктів. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів: НУЧП |
en_US |
dc.title |
Технологія молока та молочних продуктів : методичні вказівки до лабораторного курсу та самостійної роботи здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» заочної форм навчання |
en_US |
dc.type |
Learning Object |
en_US |