Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Замай, Ж. В.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2020-04-03T12:31:47Z | |
dc.date.available | 2020-04-03T12:31:47Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/19224 | |
dc.description | Технологія молока та молочних продуктів : метод. вказівки до лаб. курсу та самост. роботи здобувачів освіт. ступеня «бакалавр» спец. 181 «Харчові технології» освіт.-проф. програми «Харчові технології та інженерія» заоч. форм навчання / уклад. Ж. В. Замай.– Чернігів : НУЧП, 2020. – 42 c. | en_US |
dc.description.abstract | Метою навчальної дисципліни «Технологія молока та молочних продуктів» є отримання знань, що необхідні для виробничо-технологічної, проектної і дослідницької діяльності в галузі технології молочних і молоковмісних продуктів. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів: НУЧП | en_US |
dc.title | Технологія молока та молочних продуктів : методичні вказівки до лабораторного курсу та самостійної роботи здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» заочної форм навчання | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |