dc.contributor.author |
Воєдило, В. О.
|
|
dc.date.accessioned |
2020-07-03T06:10:31Z |
|
dc.date.available |
2020-07-03T06:10:31Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/19592 |
|
dc.description |
Воєдило, В. О. Розробка рецептур хліба білого з добавками мінералів : магістерська робота : 181 – Харчові технології / В. О. Воєдило ; керівник роботи Гуменюк О. Л. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2019. – 83 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
У випускній кваліфікаційній роботі обґрунтована та експериментально досліджена можливість використання мінераловмісних добавок у виробництві хліба білого з метою підвищення його харчової цінності, проведено аналітичний огляд інформаційних джерел з теми роботи, досліджено вплив мінеральних добавок на властивості тіста, якісні показники готового хліба, визначене оптимальне дозування добавок.
Проведена порівняльна характеристика органолептичних, фізико-хімічних показників контрольного виробу (без добавок) та виробів з додаванням різної кількості добавок до маси борошна.
Встановлено таке дозування добавок, що забезпечує максимально можливі значення пористості м'якушки та гарні органолептичні показники готових виробів. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів |
en_US |
dc.subject |
мінераловмісні добавки |
en_US |
dc.subject |
виробництво білого хліба |
en_US |
dc.subject |
харчової цінності |
en_US |
dc.subject |
властивості тіста |
en_US |
dc.subject |
хліб |
en_US |
dc.subject |
дозування добавок |
en_US |
dc.title |
Розробка рецептур хліба білого з добавками мінералів |
en_US |
dc.type |
Thesis |
en_US |