ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Воєдило, В. О.
dc.date.accessioned 2020-07-03T06:10:31Z
dc.date.available 2020-07-03T06:10:31Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/19592
dc.description Воєдило, В. О. Розробка рецептур хліба білого з добавками мінералів : магістерська робота : 181 – Харчові технології / В. О. Воєдило ; керівник роботи Гуменюк О. Л. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2019. – 83 с. en_US
dc.description.abstract У випускній кваліфікаційній роботі обґрунтована та експериментально досліджена можливість використання мінераловмісних добавок у виробництві хліба білого з метою підвищення його харчової цінності, проведено аналітичний огляд інформаційних джерел з теми роботи, досліджено вплив мінеральних добавок на властивості тіста, якісні показники готового хліба, визначене оптимальне дозування добавок. Проведена порівняльна характеристика органолептичних, фізико-хімічних показників контрольного виробу (без добавок) та виробів з додаванням різної кількості добавок до маси борошна. Встановлено таке дозування добавок, що забезпечує максимально можливі значення пористості м'якушки та гарні органолептичні показники готових виробів. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів en_US
dc.subject мінераловмісні добавки en_US
dc.subject виробництво білого хліба en_US
dc.subject харчової цінності en_US
dc.subject властивості тіста en_US
dc.subject хліб en_US
dc.subject дозування добавок en_US
dc.title Розробка рецептур хліба білого з добавками мінералів en_US
dc.type Thesis en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу