IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Дослідження перспективи використання борошна амаранту та продуктів його переробки у технології рогалика фруктового з підвищеною поживною цінністю

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Литвиненко, О. О.
dc.date.accessioned 2020-07-03T12:32:12Z
dc.date.available 2020-07-03T12:32:12Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/19611
dc.description Литвиненко, О. О. Дослідження перспективи використання борошна амаранту та продуктів його переробки у технології рогалика фруктового з підвищеною поживною цінністю : магістерська робота : 181 – Харчові технології та інженерія / О. О. Литвиненко ; керівник роботи Челябієва В. М. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2019. – 99 с. en_US
dc.description.abstract Наведений огляд літератури щодо сучасної концепції створення продуктів функціонального харчування, огляд останніх досліджень використання продуктів переробки амаранту в якості добавок в хлібопеченні. В роботі проведені дослідження впливу продуктів переробки амаранту на технологічний процес та якість напівфабрикатів та готових виробів (визначений оптимальне дозування добавки, вплив на клейковину, газоутримувальну здатність, підйомну силу, зимазну та мальтазну активність дріжджів, фізико-хімічні та органолептичні властивості готових виробів – рогаликів фруктових). Розрахована рецептура та запропонована технологічна схема виробництва рогаликів фруктових. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів en_US
dc.subject продукти переробки амаранту en_US
dc.subject збагачені хлібобулочні вироби en_US
dc.subject рогалики фруктові en_US
dc.subject фізико-хімічні та органолептичні показники якості en_US
dc.title Дослідження перспективи використання борошна амаранту та продуктів його переробки у технології рогалика фруктового з підвищеною поживною цінністю en_US
dc.type Thesis en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу