Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Шарапа, Л. В. | |
dc.date.accessioned | 2020-07-03T12:44:15Z | |
dc.date.available | 2020-07-03T12:44:15Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/19614 | |
dc.description | Шарапа, Л. В. Дослідження впливу олії та порошку плодів шипшини на технологічні характеристики та показники якості житньо-пшеничного хліба : магістерська робота : 181 – Харчові технології / Л. В. Шарапа ; керівник роботи Хребтань О. Б. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2019. – 93 с. | en_US |
dc.description.abstract | У випускній кваліфікаційній роботі наведено дослідження впливу порошку і олії із плодів шипшини на процеси, що протікають в тісті під час дозрівання та на його в’язкість, вплив добавок на показники якості готових виробів та на процеси черствіння хліба за їх використання, а також досліджено вплив добавки на основну сировину. Проведено розрахунки виробничих рецептур, вихід виробів, норми витрати сировини, розроблена апаратурно-технологічна схема виробництва житньо-пшеничного хліба за прискореним способом. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів | en_US |
dc.subject | хліб житньо-пшеничний | en_US |
dc.subject | порошок і олія з плодів шипшини | en_US |
dc.subject | показники якості | en_US |
dc.subject | технологія виробництва | en_US |
dc.title | Дослідження впливу олії та порошку плодів шипшини на технологічні характеристики та показники якості житньо-пшеничного хліба | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |