IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Дослідження впливу олії та порошку плодів шипшини на технологічні характеристики та показники якості житньо-пшеничного хліба

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Шарапа, Л. В.
dc.date.accessioned 2020-07-03T12:44:15Z
dc.date.available 2020-07-03T12:44:15Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/19614
dc.description Шарапа, Л. В. Дослідження впливу олії та порошку плодів шипшини на технологічні характеристики та показники якості житньо-пшеничного хліба : магістерська робота : 181 – Харчові технології / Л. В. Шарапа ; керівник роботи Хребтань О. Б. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2019. – 93 с. en_US
dc.description.abstract У випускній кваліфікаційній роботі наведено дослідження впливу порошку і олії із плодів шипшини на процеси, що протікають в тісті під час дозрівання та на його в’язкість, вплив добавок на показники якості готових виробів та на процеси черствіння хліба за їх використання, а також досліджено вплив добавки на основну сировину. Проведено розрахунки виробничих рецептур, вихід виробів, норми витрати сировини, розроблена апаратурно-технологічна схема виробництва житньо-пшеничного хліба за прискореним способом. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів en_US
dc.subject хліб житньо-пшеничний en_US
dc.subject порошок і олія з плодів шипшини en_US
dc.subject показники якості en_US
dc.subject технологія виробництва en_US
dc.title Дослідження впливу олії та порошку плодів шипшини на технологічні характеристики та показники якості житньо-пшеничного хліба en_US
dc.type Thesis en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу