dc.contributor.author |
Шарапа, Л. В.
|
|
dc.date.accessioned |
2020-07-03T12:44:15Z |
|
dc.date.available |
2020-07-03T12:44:15Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/19614 |
|
dc.description |
Шарапа, Л. В. Дослідження впливу олії та порошку плодів шипшини на технологічні характеристики та показники якості житньо-пшеничного хліба : магістерська робота : 181 – Харчові технології / Л. В. Шарапа ; керівник роботи Хребтань О. Б. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2019. – 93 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
У випускній кваліфікаційній роботі наведено дослідження впливу порошку і олії із плодів шипшини на процеси, що протікають в тісті під час дозрівання та на його в’язкість, вплив добавок на показники якості готових виробів та на процеси черствіння хліба за їх використання, а також досліджено вплив добавки на основну сировину. Проведено розрахунки виробничих рецептур, вихід виробів, норми витрати сировини, розроблена апаратурно-технологічна схема виробництва житньо-пшеничного хліба за прискореним способом. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів |
en_US |
dc.subject |
хліб житньо-пшеничний |
en_US |
dc.subject |
порошок і олія з плодів шипшини |
en_US |
dc.subject |
показники якості |
en_US |
dc.subject |
технологія виробництва |
en_US |
dc.title |
Дослідження впливу олії та порошку плодів шипшини на технологічні характеристики та показники якості житньо-пшеничного хліба |
en_US |
dc.type |
Thesis |
en_US |