Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Кальченко, В. В. | |
dc.contributor.author | Пасов, Г. В. | |
dc.contributor.author | Венжега, В. І. | |
dc.date.accessioned | 2020-10-08T08:35:16Z | |
dc.date.available | 2020-10-08T08:35:16Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/19905 | |
dc.description | Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі : метод. вказівки до лекцій для студентів за спец. 181 «Харчові технології» / уклад.: В. В. Кальченко, Г. В. Пасов, В. І. Венжега. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – Ч. 1. - 87 с. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | НУ «Чернігівська політехніка» | en_US |
dc.title | Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі : методичні вказівки до лекцій для студентів за спеціальністю 181 «Харчові технології». Ч. 1. | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |