Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Акопян, Г. А. | |
dc.date.accessioned | 2020-10-16T13:07:41Z | |
dc.date.available | 2020-10-16T13:07:41Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/19960 | |
dc.description | Акопян, Г. А. Забезпечення ефективності господарської діяльності підприємства в умовах ринку (на прикладі тов «Поліський хліб» : магістерська робота : 073 Менеджмент / Г. А. Акопян; керівник роботи Дука А. П. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедрапублічного управління та менеджменту організацій. – Чернігів, 2020. – 74 с. | en_US |
dc.description.abstract | Робота присвячена теоретичним та практичним аспектам розкриття сутності ефективності господарської діяльності підприємства, а також забезпечення досягнення такої ефективності в умовах ринку (на прикладі ТОВ «Поліський хліб»). Робота складається з трьох розділів, вступу та висновків. У вступі обґрунтовується актуальність теми, мета і завдання дипломної роботи. У першому розділі розкриті теоретичні основи поняття ефективності, висвітлені питання з підвищення ефективності виробничої діяльності підприємства. Розглянуто систему заходів планування для підвищення ефективності. У другому розділі розглянуто аналіз діяльності об’єкта досліджень, який базується на вивченні діяльності підприємства. У цьому розділі міститься техніко-економічна характеристика підприємства, аналіз асортименту продукції, розглядається стан активів підприємства. Для оцінки ефективності розраховано показники платоспроможності, рентабельності, ліквідності та фінансової стійкості підприємства. Третій розділ містить пропозиції щодо підвищення ефективності виробничої діяльності шляхом введення в експлуатацію нового обладнання. У висновках містяться узагальнення проблем підприємства, заходів щодо вирішення проблем діяльності підприємства. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів | en_US |
dc.subject | ефективність | en_US |
dc.subject | виробнича діяльність | en_US |
dc.subject | організація | en_US |
dc.subject | технологія | en_US |
dc.subject | основні засоби | en_US |
dc.subject | рентабельність | en_US |
dc.subject | платоспроможність | en_US |
dc.subject | efficiency | en_US |
dc.subject | production activity | en_US |
dc.subject | organization | en_US |
dc.subject | technology | en_US |
dc.subject | fixed assets | en_US |
dc.subject | profitability | en_US |
dc.subject | solvency | en_US |
dc.title | Забезпечення ефективності господарської діяльності підприємства в умовах ринку (на прикладі ТОВ «Поліський хліб») | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.description.abstractalt1 | The work is devoted to the theoretical and practical aspects of revealing the essence of the efficiency of economic activity of the enterprise, as well as ensuring the achievement of such efficiency in market conditions (for example, LLC "Polish bread"). The work consists of three sections, introduction and conclusions. The introduction substantiates the relevance of the topic, purpose and objectives of the thesis. The first section reveals the theoretical foundations of the concept of efficiency, highlights the issues of improving the efficiency of production activities of the enterprise. The system of planning measures for efficiency increase is considered. The second section discusses the analysis of the research object, which is based on the study of the enterprise. This section contains the technical and economic characteristics of the enterprise, analysis of the product range, considers the state of the assets of the enterprise. To assess the effectiveness of the indicators of solvency, profitability, liquidity and financial stability of the enterprise. The third section contains proposals for improving the efficiency of production activities by putting new equipment into operation. The conclusions contain generalizations of the problems of the enterprise, measures to solve the problems of the enterprise. | en_US |