dc.contributor.author |
Кишко, О. В.
|
|
dc.date.accessioned |
2020-10-16T18:08:49Z |
|
dc.date.available |
2020-10-16T18:08:49Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/19963 |
|
dc.description |
Кишко, О. В. Розробка стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємства на прикладі готельно-ресторанного комплексу "Riverside" : дипломна робота : 073 Менеджмент / О. В. Кишко; керівник роботи Ітченко Д. М. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра публічного управління та менеджменту організацій. – Чернігів, 2020. – 70 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
У випускній кваліфікаційній роботі зазначено головну проблему, що потребує вирішення, а саме: розроблення стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємства; ступінь її дослідження та актуальність в наш час.
Запропановані шляхи вирішення проблемних питань у процесі розробки стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємства. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів |
en_US |
dc.subject |
конкурентоспроможність |
en_US |
dc.subject |
стратегія |
en_US |
dc.subject |
ефективність |
en_US |
dc.subject |
задоволеність працею |
en_US |
dc.subject |
маркетинг |
en_US |
dc.subject |
мотивація |
en_US |
dc.title |
Розробка стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємства на прикладі готельно-ресторанного комплексу "Riverside" |
en_US |
dc.type |
Thesis |
en_US |