IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Розробка стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємства на прикладі готельно-ресторанного комплексу "Riverside"

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Кишко, О. В.
dc.date.accessioned 2020-10-16T18:08:49Z
dc.date.available 2020-10-16T18:08:49Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/19963
dc.description Кишко, О. В. Розробка стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємства на прикладі готельно-ресторанного комплексу "Riverside" : дипломна робота : 073 Менеджмент / О. В. Кишко; керівник роботи Ітченко Д. М. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра публічного управління та менеджменту організацій. – Чернігів, 2020. – 70 с. en_US
dc.description.abstract У випускній кваліфікаційній роботі зазначено головну проблему, що потребує вирішення, а саме: розроблення стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємства; ступінь її дослідження та актуальність в наш час. Запропановані шляхи вирішення проблемних питань у процесі розробки стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємства. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів en_US
dc.subject конкурентоспроможність en_US
dc.subject стратегія en_US
dc.subject ефективність en_US
dc.subject задоволеність працею en_US
dc.subject маркетинг en_US
dc.subject мотивація en_US
dc.title Розробка стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємства на прикладі готельно-ресторанного комплексу "Riverside" en_US
dc.type Thesis en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу