IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Бізнес-план ресторанного господарства

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Блудча, А. С.
dc.date.accessioned 2020-10-27T12:47:22Z
dc.date.available 2020-10-27T12:47:22Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/20049
dc.description Блудча, А.С. Бізнес-план ресторанного господарства : дипломна робота : 242 Туризм / А. С. Блудча ; керівник роботи Зеленська О. О. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра туризму. – Чернігів, 2020. – 54 с. en_US
dc.description.abstract Випускна кваліфікаційна робота містить 50 сторінок, 5 таблиць, 1 рисунків, список літератури з 7 найменувань. Об’єктом дослідження є вивчення бізнес-середовища та особливостей функціонування ресторанного бізнесу. Предметом дослідження є розробка проекту створення нового підприємства ресторанного господарства - кав’ярні «Stassie Danger coffee House». Метою цієї роботи є розкриття основних елементів розробки проекту створення нового закладу ресторанного господарства, а також поглиблення теоретичних і практичних знань з бізнес-проектування ресторанного закладу, вироблення умінь застосовувати їх при вирішенні конкретних практичних завдань, сприяння розвитку пошуку сучасних наукових досягнень у сфері ресторанного бізнесу та уміння їх самостійно застосовувати при вирішенні прикладних проблем. У ході дослідження будуть вирішені наступні завдання: – розгляд методичних підходів до розробки бізнес-проектів у ресторанній галузі; – визначення особливостей та перспектив розвитку кав’ярень в Україні; – встановлення цілей та завдань створення ресторанного закладу, визначення шляхів його реалізації; – розробка основних елементів бізнес-проекту створення кав’ярні, визначення часових та ресурсних його параметрів; – обґрунтування доцільності формування організаційної структури кав’ярні; – розрахунок бюджету проекту та витрат на реалізацію окремих завдань; – узагальнення результатів створення проекту та формулювання висновків про доцільність його реалізації з позицій економічної ефективності. Рік en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів en_US
dc.subject бізнес – планування en_US
dc.subject ринок туристичних послуг en_US
dc.subject попит en_US
dc.subject проект en_US
dc.subject витрати en_US
dc.subject прибуток en_US
dc.subject ефективність en_US
dc.title Бізнес-план ресторанного господарства en_US
dc.title.alternative Business plan of the restaurant busines en_US
dc.type Thesis en_US
dc.description.abstractalt1 The object of study of the final qualifying work is the tourist activity in Ukraine. The subject of the final qualification work is a business plan The purpose of this work is to reveal the main elements of the project of creating a new restaurant, as well as deepening theoretical and practical knowledge of business design of a restaurant, developing skills to apply them in solving specific practical problems, promoting the search for modern scientific achievements in the restaurant business and ability to apply them independently in solving applied problems. The following tasks will be solved during the research: - consideration of methodological approaches to the development of business projects in the restaurant industry; - identification of features and prospects for the development of coffee shops in Ukraine; - setting goals and objectives for the establishment of a restaurant, determining ways to implement it; - development of the main elements of the business project of creating a coffee shop, determining its time and resource parameters; - substantiation of expediency of formation of organizational structure of coffee house; - calculation of the project budget and costs for the implementation of individual tasks; - generalization of the results of the project and formulation of conclusions on the feasibility of its implementation from the standpoint of economic efficiency en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record