Короткий опис(реферат):
Диплoмна poбoта складається зi вступу, тpьoх poздiлiв, виснoвкiв та списку викopистанoї лiтеpатуpи з 48 джеpел. У вступі зазначено головну мету, об’єкт та предмет дослідження. Мета роботи полягає у визначенні, розробці та організаційно-економічному обґрунтуванні основних напрямів проектування нових видів продукції та послуг на підприємстві «Орандж».
В ході роботи досліджено можливість проектування нових видів послуг на базі бару «Орандж». Висновки полягають в можливості застосування запропонованих напрямків удосконалення інноваційного розвитку на українських підприємствах ресторанного бізнесу.
Суть розробки, основні результати:
Стойкова, А. В. Проблема диверсифікації продукції та послуг підприємства громадського харчування: дипломна робота : 073 Менеджмент / А. В. Стойкова; керівник роботи Пономаренко С. І. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра публічного управління та менеджменту організацій. – Чернігів, 2020. – 72 с.