Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Марцева, І. О. | |
dc.date.accessioned | 2020-11-04T17:59:53Z | |
dc.date.available | 2020-11-04T17:59:53Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/20103 | |
dc.description | Марцева, І. О. Розвиток ринку туристичних послуг в умовах глобалізації : дипломна робота : 242 Туризм / І. О. Марцева ; керівник роботи Безуглий І. В. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра туризму. – Чернігів, 2020. – 106 с. | en_US |
dc.description.abstract | Об’єктом дослідження випускної кваліфікаційної роботи виступає туристичний ринок та глобалізаційні процеси в ньому . Предметом дослідження випускної кваліфікаційної роботи є туристичний ринок в умовах глобалізації. Мета випускної кваліфікаційної роботи полягає в аналізі туристичного ринку в умовах глобалізації. Завданнями випускної кваліфікаційної роботи є: прогнозування подальшого розвитку туристичного ринку в умовах глобалізації За результатами дослідження сформульовані пропозиції | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів | en_US |
dc.subject | глобалізація | en_US |
dc.subject | туризм | en_US |
dc.subject | готельні ланцюги | en_US |
dc.subject | міжнародний туризм | en_US |
dc.subject | туристичний ринок | en_US |
dc.title | Розвиток ринку туристичних послуг в умовах глобалізації | en_US |
dc.title.alternative | The market of tourist services in the context of globalization | en_US |
dc.description.abstractalt1 | The object of research of the final qualification work is the tourist market and globalization processes in it. The subject of the study of the final qualification work is the tourist market in the context of globalization. The purpose of the final qualification work is to analyze the tourism market in the context of globalization. The objectives of the final qualifying work are: forecasting the further development of the tourism market in the context of globalization According to the results of the research, proposals are formulated | en_US |