IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Ефективність використання фінансових ресурсів на підприємстві готельного господарства

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Різука, Б. В.
dc.date.accessioned 2020-11-04T18:40:29Z
dc.date.available 2020-11-04T18:40:29Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/20106
dc.description Різука, Б. В. Ефективність використання фінансових ресурсів на підприємстві готельного господарства : дипломна робота : 242 Туризм / Б. В. Різука ; керівник роботи Роговий А. В. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра туризму. – Чернігів, 2020. – 83 с. en_US
dc.description.abstract Предметом дослідження випускної кваліфікаційної роботи є теоретикоприкладні засади формування та використання фінансових ресурсів підприємства готельного господарства. Об’єктом даного дослідження є фінансові ресурси приватного акціонерного товариства «Туристично-готельний комплекс «Днiстер». Мета випускної кваліфікаційної роботи полягає в оцінці ефективності використання фінансових ресурсів на підприємстві готельного господарства ПрАТ «ТГК «Дністер» та розробці рекомендацій щодо напрямків підвищення ефективності їх використання. Завданнями випускної кваліфікаційної роботи є: з’ясувати сутність понять «фінансові ресурси» та «ресурсний потенціал»; визначити джерела формування фінансових ресурсів; - розглянути класифікацію та порядок розрахунку основних показників ефективності фінансових ресурсів; виконати організаційно-економічну оцінку діяльності ПрАТ «ТГК «Днiстер»; провести аналіз структури фінансових ресурсів та джерел їх формування у ПрАТ «ТГК «Днiстер»; проаналізувати ефективність фінансових ПрАТ «ТГК «Днiстер»; надати пропозиції по вдосконаленню використання фінансових ресурсів ПрАТ «ТГК «Днiстер»; обґрунтувати напрямки підвищення ефективності використання фінансових ресурсів ПрАТ «ТГК «Днiстер». За результатами дослідження сформульовані пропозиції щодо впровадження заходів, що дадуть змогу підвищити ефективність фінансовоекономічних процесів в готельно-ресторанному підприємстві, які сприяють успішному виконанню планів з надання та реалізації послуг, підвищенню рентабельності і зміцненню фінансового стану підприємства. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів en_US
dc.subject фінанси en_US
dc.subject рентабельність en_US
dc.subject ефективність en_US
dc.subject оптимізація en_US
dc.subject фінансово-економічні процеси en_US
dc.subject контролінг en_US
dc.subject моніторинг en_US
dc.title Ефективність використання фінансових ресурсів на підприємстві готельного господарства en_US
dc.title.alternative Efficiency of use of financial resources at the hotel enterprise en_US
dc.type Thesis en_US
dc.description.abstractalt1 The subject of the study of the final qualification work is the theoretical and applied principles of formation and use of financial resources of the hotel industry. The object of this study is the financial resources of the private joint-stock company "Tourist and Hotel Complex" Dnister ". The purpose of the final qualification work is to assess the effectiveness of the use of financial resources at the hotel industry of PJSC TGC "Dniester" and to develop recommendations for improving the efficiency of their use. The objectives of the final qualification work are: to clarify the essence of the concepts of "financial resources" and "resource potential"; identify sources of financial resources; - consider the classification and procedure for calculating the main indicators of financial resources efficiency; perform an organizational and economic assessment of the activities of PJSC TGC "Dnister"; to analyze the structure of financial resources and sources of their formation in PJSC TGC "Dnister"; analyze the effectiveness of financial PJSC TGC "Dnister"; provide proposals to improve the use of financial resources of PJSC TGC "Dnister"; substantiate the directions of increasing the efficiency of the use of financial resources of PJSC TGC "Dnister". According to the results of the study, proposals are formulated to implement measures that will increase the efficiency of financial and economic processes in the hotel and restaurant company, which contribute to the successful implementation of plans for the provision and implementation of services, increase profitability and strengthen the financial condition of the enterprise. en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record