dc.contributor.author |
Різука, Б. В.
|
|
dc.date.accessioned |
2020-11-04T18:40:29Z |
|
dc.date.available |
2020-11-04T18:40:29Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/20106 |
|
dc.description |
Різука, Б. В. Ефективність використання фінансових ресурсів на підприємстві готельного господарства : дипломна робота : 242 Туризм / Б. В. Різука ; керівник роботи Роговий А. В. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра туризму. – Чернігів, 2020. – 83 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
Предметом дослідження випускної кваліфікаційної роботи є теоретикоприкладні засади формування та використання фінансових ресурсів
підприємства готельного господарства.
Об’єктом даного дослідження є фінансові ресурси приватного
акціонерного товариства «Туристично-готельний комплекс «Днiстер».
Мета випускної кваліфікаційної роботи полягає в оцінці ефективності
використання фінансових ресурсів на підприємстві готельного господарства
ПрАТ «ТГК «Дністер» та розробці рекомендацій щодо напрямків підвищення
ефективності їх використання.
Завданнями випускної кваліфікаційної роботи є: з’ясувати сутність
понять «фінансові ресурси» та «ресурсний потенціал»; визначити джерела
формування фінансових ресурсів; - розглянути класифікацію та порядок
розрахунку основних показників ефективності фінансових ресурсів; виконати
організаційно-економічну оцінку діяльності ПрАТ «ТГК «Днiстер»; провести
аналіз структури фінансових ресурсів та джерел їх формування у ПрАТ «ТГК
«Днiстер»; проаналізувати ефективність фінансових ПрАТ «ТГК «Днiстер»;
надати пропозиції по вдосконаленню використання фінансових ресурсів
ПрАТ «ТГК «Днiстер»; обґрунтувати напрямки підвищення ефективності
використання фінансових ресурсів ПрАТ «ТГК «Днiстер».
За результатами дослідження сформульовані пропозиції щодо
впровадження заходів, що дадуть змогу підвищити ефективність фінансовоекономічних процесів в готельно-ресторанному підприємстві, які сприяють
успішному виконанню планів з надання та реалізації послуг, підвищенню
рентабельності і зміцненню фінансового стану підприємства. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів |
en_US |
dc.subject |
фінанси |
en_US |
dc.subject |
рентабельність |
en_US |
dc.subject |
ефективність |
en_US |
dc.subject |
оптимізація |
en_US |
dc.subject |
фінансово-економічні процеси |
en_US |
dc.subject |
контролінг |
en_US |
dc.subject |
моніторинг |
en_US |
dc.title |
Ефективність використання фінансових ресурсів на підприємстві готельного господарства |
en_US |
dc.title.alternative |
Efficiency of use of financial resources at the hotel enterprise |
en_US |
dc.type |
Thesis |
en_US |
dc.description.abstractalt1 |
The subject of the study of the final qualification work is the theoretical and
applied principles of formation and use of financial resources of the hotel industry.
The object of this study is the financial resources of the private joint-stock
company "Tourist and Hotel Complex" Dnister ".
The purpose of the final qualification work is to assess the effectiveness of
the use of financial resources at the hotel industry of PJSC TGC "Dniester" and to
develop recommendations for improving the efficiency of their use.
The objectives of the final qualification work are: to clarify the essence of
the concepts of "financial resources" and "resource potential"; identify sources of
financial resources; - consider the classification and procedure for calculating the
main indicators of financial resources efficiency; perform an organizational and
economic assessment of the activities of PJSC TGC "Dnister"; to analyze the
structure of financial resources and sources of their formation in PJSC TGC
"Dnister"; analyze the effectiveness of financial PJSC TGC "Dnister"; provide
proposals to improve the use of financial resources of PJSC TGC "Dnister";
substantiate the directions of increasing the efficiency of the use of financial
resources of PJSC TGC "Dnister".
According to the results of the study, proposals are formulated to implement
measures that will increase the efficiency of financial and economic processes in
the hotel and restaurant company, which contribute to the successful
implementation of plans for the provision and implementation of services, increase
profitability and strengthen the financial condition of the enterprise. |
en_US |