Короткий опис(реферат):
Прeдмeтом досліджeння випускної кваліфікаційної роботи є система фінансово-економічних показників, що характеризують ефективність діяльності підприємства та наявність кризових ознак, що склалися на ньому.
Обєктом дослідження виступає діяльність підприємств хлібопекарської промисловості.
Мета випускної кваліфікаційної роботи полягає в поглибленні теоретичних засад діагностики кризового стану підприємств хлібопекарської промисловості та механізму антикризового фінансового управління в їх діяльності.
Завданнями роботи є: ознайомитися з економічною сутністю та необхідністю антикризового фінансового управління в діяльності підприємств хлібопекарської промисловості; проаналізувати інструменти антикризового фінансового управління підприємств хлібопекарської промисловості; дослідити нормативно-правову базу регулювання діяльності підприємств хлібопекарської промисловості; охарактeризувати стан хлібрпекарської промисловості України; провести експрес-діагностика фінансового стану підприємств хлібопекарської промисловості; дати оцінку ймовірності банкрутства підприємств хлібопекарської промисловості; обґрунтувати заходи щодо проведення антикризового управління підприємств хлібопекарської промисловості.
Одeржані рeзультати можуть бути використані при плануванні фінансової діяльності підприємств хлібопекарської промисловості на наступний звітний пeріод.
Суть розробки, основні результати:
Дідок, Г. С. Антикризове фінансове управління підприємствами хлібопекарської промисловості : магістерська робота : 072 Фінанси, банківська справа та страхування / Г. С. Дідок ; керівник роботи Тарасенко А. В. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра фінансів, банківської справи та страхування. – Чернігів, 2020. – 83 с.