ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Рубан, І. С.
dc.date.accessioned 2020-11-05T11:59:53Z
dc.date.available 2020-11-05T11:59:53Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/20181
dc.description Рубан, І. С. Підвищення рентабельності підприємств харчової промисловості: магістерська робота : 072 Фінанси, банківська справа та страхування / І. С. Рубан ; керівник роботи Тарасенко А. В. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра фінансів, банківської справи та страхування. – Чернігів, 2020. – 87 с. en_US
dc.description.abstract Метою випускної кваліфікаційної роботи виступає оцінка та розробка заходів щодо підвищення рентабельності роботи підприємств харчової галузі. Для досягнення поставленої мети в роботі необхідно вирішити наступні завдання: - вивчити економічну сутність, функції та види рентабельності підприємства; - визначити фактори, які впливають на прибутковість діяльності підприємств харчової промисловості; - визначити шляхи підвищення рентабельності підприємств харчової промисловості в сучасних умовах; - дослідити нормативно-правове забезпечення діяльності підприємств харчової промисловості; - провести експрес-діагностику фінансового стану підприємств харчової промисловості (на матеріалах ПрАТ «Чернігівський молокозавод»); - оцінити прибутковість та показники рентабельності підприємств харчової промисловості (на матеріалах ПрАТ «Чернігівський молокозавод»); - визначити шляхи підвищення прибутковості та рентабельності діяльності підприємств харчової промисловості; - економічно обгрунтувати запропоновані заходи. Об’єктом випускної кваліфікаційної роботи виступає фінансово-господарська діяльність ПрАТ «Чернігівський молокозавод». Предметом випускної кваліфікаційної роботи є шляхи підвищення прибутковості підприємств харчової галузі в Україні. Практичне значення отриманих результатів полягає в можливості використання запропонованих заходів щодо підвищення рентабельності роботи підприємств харчової галузі в Україні. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів en_US
dc.subject рентабільність en_US
dc.subject харчова промисловість en_US
dc.subject підвищення рентабельності en_US
dc.title Підвищення рентабельності підприємств харчової промисловості en_US
dc.type Thesis en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу