Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Рубан, І. С. | |
dc.date.accessioned | 2020-11-05T11:59:53Z | |
dc.date.available | 2020-11-05T11:59:53Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/20181 | |
dc.description | Рубан, І. С. Підвищення рентабельності підприємств харчової промисловості: магістерська робота : 072 Фінанси, банківська справа та страхування / І. С. Рубан ; керівник роботи Тарасенко А. В. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра фінансів, банківської справи та страхування. – Чернігів, 2020. – 87 с. | en_US |
dc.description.abstract | Метою випускної кваліфікаційної роботи виступає оцінка та розробка заходів щодо підвищення рентабельності роботи підприємств харчової галузі. Для досягнення поставленої мети в роботі необхідно вирішити наступні завдання: - вивчити економічну сутність, функції та види рентабельності підприємства; - визначити фактори, які впливають на прибутковість діяльності підприємств харчової промисловості; - визначити шляхи підвищення рентабельності підприємств харчової промисловості в сучасних умовах; - дослідити нормативно-правове забезпечення діяльності підприємств харчової промисловості; - провести експрес-діагностику фінансового стану підприємств харчової промисловості (на матеріалах ПрАТ «Чернігівський молокозавод»); - оцінити прибутковість та показники рентабельності підприємств харчової промисловості (на матеріалах ПрАТ «Чернігівський молокозавод»); - визначити шляхи підвищення прибутковості та рентабельності діяльності підприємств харчової промисловості; - економічно обгрунтувати запропоновані заходи. Об’єктом випускної кваліфікаційної роботи виступає фінансово-господарська діяльність ПрАТ «Чернігівський молокозавод». Предметом випускної кваліфікаційної роботи є шляхи підвищення прибутковості підприємств харчової галузі в Україні. Практичне значення отриманих результатів полягає в можливості використання запропонованих заходів щодо підвищення рентабельності роботи підприємств харчової галузі в Україні. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів | en_US |
dc.subject | рентабільність | en_US |
dc.subject | харчова промисловість | en_US |
dc.subject | підвищення рентабельності | en_US |
dc.title | Підвищення рентабельності підприємств харчової промисловості | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |