Короткий опис(реферат):
У першому розділі розкрито економічний зміст і призначення власного капіталу підприємства, визначено методичні підходи до управління власним капіталом підприємств кондитерської галузі та номативно-правові акти, які регламентують порядок формування й напрями використання власного капіталу підприємства.
У другому розділі досліджено динаміку, склад і структуру власного капіталу підприємств кондитерської галузі, надано організаційно-економічну й фінансово-господарську характеристику діяльності ПрАТ “ЧКФ “Стріла”, проаналізовано ефективність управління власним капіталом ПрАТ “ЧКФ “Стріла”.
У третьому розділі вивчено світовий досвід організації управління власним капіталом підприємств кондитерської галузі, запропоновано шляхи збільшення обсягу та підвищення рентабельності власного капіталу ПрАТ “ЧКФ “Стріла”, здійснено економічне обґрунтування ефективності розроблених рекомендацій.
Практична цінність випускної кваліфікаційної роботи полягає в можливості використання запропонованих заходів для покращення фінансової незалежності підприємств кондитерської галузі в Україні.
Суть розробки, основні результати:
Стеченко, І. А. Управління власним капіталом підприємств кондитерської галузі : магістерська робота : 072 Фінанси, банківська справа та страхування / І. А. Стеченко ; керівник роботи Лавров Р. В. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра фінансів, банківської справи та страхування. – Чернігів, 2020. – 80 с.