dc.contributor.author |
Кальченко, В. В.
|
|
dc.contributor.author |
Пасов, Г. В.
|
|
dc.contributor.author |
Венжега, В. І.
|
|
dc.date.accessioned |
2020-12-07T13:01:04Z |
|
dc.date.available |
2020-12-07T13:01:04Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/20341 |
|
dc.description |
Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі : метод. вказівки до лекцій для студентів за спец. 181 «Харчові технології» / уклад.: В. В. Кальченко, Г. В. Пасов, В. І. Венжега. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – Ч. 3. - 54 с. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка» |
en_US |
dc.title |
Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі. Частина 3 : методичні вказівки (слайди) до лекцій з дисципліни “Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі” для студентів за спеціальністю 181 “Харчові технології” |
en_US |
dc.type |
Learning Object |
en_US |