Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Кальченко, В. В.![]() |
|
dc.contributor.author | Пасов, Г. В.![]() |
|
dc.contributor.author | Венжега, В. І.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2020-12-07T13:01:04Z | |
dc.date.available | 2020-12-07T13:01:04Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/20341 | |
dc.description | Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі : метод. вказівки до лекцій для студентів за спец. 181 «Харчові технології» / уклад.: В. В. Кальченко, Г. В. Пасов, В. І. Венжега. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – Ч. 3. - 54 с. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка» | en_US |
dc.title | Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі. Частина 3 : методичні вказівки (слайди) до лекцій з дисципліни “Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі” для студентів за спеціальністю 181 “Харчові технології” | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |