IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі. Частина 3 : методичні вказівки (слайди) до лекцій з дисципліни “Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі” для студентів за спеціальністю 181 “Харчові технології”

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Кальченко, В. В.
dc.contributor.author Пасов, Г. В.
dc.contributor.author Венжега, В. І.
dc.date.accessioned 2020-12-07T13:01:04Z
dc.date.available 2020-12-07T13:01:04Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/20341
dc.description Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі : метод. вказівки до лекцій для студентів за спец. 181 «Харчові технології» / уклад.: В. В. Кальченко, Г. В. Пасов, В. І. Венжега. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – Ч. 3. - 54 с. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка» en_US
dc.title Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі. Частина 3 : методичні вказівки (слайди) до лекцій з дисципліни “Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі” для студентів за спеціальністю 181 “Харчові технології” en_US
dc.type Learning Object en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу