Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Качан, А. Д.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2021-01-12T12:44:33Z | |
dc.date.available | 2021-01-12T12:44:33Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/20567 | |
dc.description | Качан, А. Д. Бізнес-план ресторанного підприємства: поняття і основні етапи розробки : магістерська робота : 242 Туризм / А. Д. Качан; керівник роботи Безуглий І. В. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра туризму. – Чернігів, 2020. – 92 с. | en_US |
dc.description.abstract | Об’єктом дослідження випускної кваліфікаційної роботи виступає вивчення бізнес-середовища та особливості функціонування ресторанного бізнесу. Предметом дослідження випускної кваліфікаційної роботи є розробка проекту створення власного ресторанного підприємства - кафе «Miller Lounge Cafe» та вивчення експортної діяльності цієї компанії. Мета випускної кваліфікаційної роботи полягає в розкритті теоретичних та практичних аспектів використання бізнес-планування підприємств ресторанного типу, а саме кафе, і розгляд всіх нюансів його практичної реалізації в умовах ризику, розкриття основних елементів розробки і створення нового підприємства ресторанного господарства, а також поглиблення в теоретичні і практичні знання з проектування бізнесу ресторанного закладу, придбання навичок та досвіду в застосуванні їх при вирішенні конкретних практичних завдань. Завданнями випускної кваліфікаційної роботи є: вивчення методичних підходів до розробки бізнес-проектів в ресторанній галузі; визначення особливостей та перспектив розвитку індустрії кафе в Україні; розробка основних елементів бізнес-проекту створення кафе, визначення його часових, також ресурсних параметрів; За результатами дослідження сформульовані пропозиції щодо розробки бізнес-плану і плану виробництва. А також будуть наведені планові рішення щодо організаційного середовища реалізації бізнес-плану. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів | en_US |
dc.subject | бізнес-план | en_US |
dc.subject | розробка | en_US |
dc.subject | підприємство | en_US |
dc.subject | організація | en_US |
dc.subject | метод планування | en_US |
dc.subject | розвиток | en_US |
dc.subject | продукція | en_US |
dc.subject | business plan | en_US |
dc.subject | development | en_US |
dc.subject | enterprise | en_US |
dc.subject | organization | en_US |
dc.subject | method of planning | en_US |
dc.subject | development | en_US |
dc.subject | products | en_US |
dc.title | Бізнес-план ресторанного підприємства: поняття і основні етапи розробки | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.description.abstractalt1 | About the development of high quality robots in the business environment and special features of the restaurant business. The subject of the release of the highest quality robotics is the development of the project of the branch of the local restaurant enterprise - the cafe "Miller Lounge Cafe" and the promotion of the export business of the company. The meta of the business-planning of restaurant-type enterprises, and the cafe itself, and the view of all the nuances of the state-of-the-art realization of the new mindset, and practical knowledge of the design of the business of the restaurant mortgage, the use of tips and tricks and advice in the construction of certain practical establishments. Heads of high-quality professional robots: study methodical approaches to the development of business projects in restaurant halls; the designation of special features and prospects for the development of the cafe industry in Ukraine; development of the main elements of the business project of the cafe, the designation of the sentry, as well as resource parameters; Based on the results of the further development, the proposals for the development of the business plan and the production plan were formed. And also the planning will be guided by the organizing middle of the implementation of the business plan. | en_US |