IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Система управління інноваційно-інвестиційним розвитком харчової промисловості

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Міщенко, О. Л.
dc.date.accessioned 2021-02-08T09:34:29Z
dc.date.available 2021-02-08T09:34:29Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/21138
dc.description Міщенко, О. Л. Система управління інноваційно-інвестиційним розвитком харчової промисловості / О. Л. Міщенко // Науковий вісник Полісся. – 2019. – № 3 (19). – С. 98-103. en_US
dc.description.abstract Важливість розвитку харчової промисловості забезпечується її інвестиційною привабливістю внаслідок існування постійного попиту на продукцію. Разом з тим, недостатньо використані інноваційні можливості в умовах посилення вимог до якості харчових продуктів, морального старіння активів, нових тенденцій у культурі харчування, зміни структури споживання населення внаслідок соціально-економічних проблем розвитку національної економіки. Проте, саме поєднанням інструментів управління розвитком харчової промисловості можна забезпечити її інноваційне оновлення. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : ЧНТУ en_US
dc.relation.ispartofseries Науковий вісник Полісся;№ 3 (19)
dc.subject система управління en_US
dc.subject інноваційно-інвестиційний розвиток en_US
dc.subject харчова промисловість en_US
dc.subject інноваційна спроможність en_US
dc.subject система управління інноваційно-інвестиційним розвитком en_US
dc.subject control system en_US
dc.subject innovation and investment development en_US
dc.subject Food Industry en_US
dc.subject innovative capacity en_US
dc.subject innovation and investment development management system en_US
dc.title Система управління інноваційно-інвестиційним розвитком харчової промисловості en_US
dc.title.alternative Management system of innovation and investment development of the food industry en_US
dc.type Article en_US
dc.description.abstractalt1 The importance of the development of the food industry is ensured by its investment attractiveness due to the existence of constant demand for products. At the same time, innovative opportunities are insufficiently used in the conditions of increasing requirements for food quality, moral aging of assets, new trends in food culture, changes in the structure of population consumption due to socio-economic problems of the national economy. However, it is a combination of tools for managing the development of the food industry that can ensure its innovative renewal. en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу