Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Міщенко, О. Л. | |
dc.date.accessioned | 2021-02-08T09:34:29Z | |
dc.date.available | 2021-02-08T09:34:29Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/21138 | |
dc.description | Міщенко, О. Л. Система управління інноваційно-інвестиційним розвитком харчової промисловості / О. Л. Міщенко // Науковий вісник Полісся. – 2019. – № 3 (19). – С. 98-103. | en_US |
dc.description.abstract | Важливість розвитку харчової промисловості забезпечується її інвестиційною привабливістю внаслідок існування постійного попиту на продукцію. Разом з тим, недостатньо використані інноваційні можливості в умовах посилення вимог до якості харчових продуктів, морального старіння активів, нових тенденцій у культурі харчування, зміни структури споживання населення внаслідок соціально-економічних проблем розвитку національної економіки. Проте, саме поєднанням інструментів управління розвитком харчової промисловості можна забезпечити її інноваційне оновлення. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Науковий вісник Полісся;№ 3 (19) | |
dc.subject | система управління | en_US |
dc.subject | інноваційно-інвестиційний розвиток | en_US |
dc.subject | харчова промисловість | en_US |
dc.subject | інноваційна спроможність | en_US |
dc.subject | система управління інноваційно-інвестиційним розвитком | en_US |
dc.subject | control system | en_US |
dc.subject | innovation and investment development | en_US |
dc.subject | Food Industry | en_US |
dc.subject | innovative capacity | en_US |
dc.subject | innovation and investment development management system | en_US |
dc.title | Система управління інноваційно-інвестиційним розвитком харчової промисловості | en_US |
dc.title.alternative | Management system of innovation and investment development of the food industry | en_US |
dc.type | Article | en_US |
dc.description.abstractalt1 | The importance of the development of the food industry is ensured by its investment attractiveness due to the existence of constant demand for products. At the same time, innovative opportunities are insufficiently used in the conditions of increasing requirements for food quality, moral aging of assets, new trends in food culture, changes in the structure of population consumption due to socio-economic problems of the national economy. However, it is a combination of tools for managing the development of the food industry that can ensure its innovative renewal. | en_US |